Onze aanpak

We luisteren goed naar jouw specifieke vraag, om creatieve oplossingen op maat van jouw noden en budget uit te tekenen.

We ontwikkelen digitale tools, bieden online platformen en/of tekenen een traject uit, waarbij we je desgewenst begeleiden van de start tot de finish, tot en met een concreet beleidsadvies met de opgeleverde resultaten.

Bekend van de stemtesten

Je kan ons kennen als het bedrijfje dat zowat alle grote stemtesten in Vlaanderen maakt. Maar we doen nog veel meer. Vanuit onze overtuiging dat democratie niet beperkt is tot de verkiezingen, zijn wij ook tussen de zogenaamde hoogdagen van de democratie bijzonder actief.

Wat we nog meer doen

We verzamelen en analyseren input van burgers, we helpen te informeren en sensibiliseren voor maatschappelijke projecten, en we ondersteunen overheden en organisaties om mensen te laten deelnemen aan beleid.

Online applicaties, online participatieplatform, begeleiding

Dat doen we via het opzetten van online applicaties en het ontwikkelen van een online participatieplatform. Zulke participatietrajecten begeleiden we desgewenst van A tot Z, door goed te luisteren naar onze klanten, en samen met hen het hele traject mee uit te zetten, mee te denken en op te volgen.

Op maat en betrokken

Zoveel mogelijk op maat dus, en altijd betrokken, vanuit de overtuiging dat meer betrokken burgers bijdragen tot een betere democratie.

Af en toe doen we wat we doen ook op eigen initiatief – lees: onbezoldigd – gewoon omdat we vinden dat het moet. We krijgen veel vragen, maar af en toe stellen wij de vragen ook graag zelf, om vervolgens ook zelf op zoek te gaan naar de antwoorden. Om de democratie te blijven innoveren

Online democratie: breder dan politiek alleen

Bij ons kan je terecht voor alle vragen rond online interactie en betrokkenheid genereren bij je burgers, leden of werknemers

Behalve door overheden worden we ook ingeschakeld door organisaties om hun leden te bevragen of te informeren: we helpen iedereen die mensen online wil betrekken bij een beslissingsproces met maatschappelijke impact. Om samen te gaan voor een beter beleid, voor beter gedragen beslissingen, voor kwaliteit.

Klaar om een verschil te maken?​

Met deze vragen gingen we al aan de slag

Sluit Menu