Vacature sales & account manager voor digitale democratie

Tree company is een innovatiebureau voor online democratie.  We helpen lokale overheden en organisaties om burgers en andere belanghebbenden te informeren en te betrekken bij de beleidsvorming en beleidsvoering. Met onze software platformen, Bpart en Je Gemeente Telt, maken we participatie of inspraak toegankelijker voor alle steden en gemeenten.

We geloven immers dat de kwaliteit en het draagvlak van beleid sterker wordt wanneer belanghebbenden geïnformeerd en betrokken zijn. We merken dat individuele personen steeds vaker zelf het woord (willen) nemen en dat ook beleidsvoerders zich meer en meer bewust worden van de meerwaarde van participatie voor hun beleid. 

In het kort: ben jij onze toekomstige sales & account manager?

Jij wil lokale overheden en organisaties helpen een participatief beleid te voeren.
Je geeft de commerciële strategie van Bpart en Je Gemeente Telt vorm en voert deze uit, je detecteert commerciële opportuniteiten (events, mogelijke klanten, partners ...) en neemt hier initiatief op.
Jij contacteert mogelijke klanten, waarbij je in eerste instantie focust op lokale overheden, maar ook breder kijkt naar andere organisaties en overheden. Je bouwt een lange termijn relatie uit met jouw klanten en begeleidt hen in het werken met onze platformen.
Je groeit mee met ons en krijgt snel eigen verantwoordelijkheid, op termijn bouw je een eigen commercieel team uit.
Je wil werken in een levendige start-up omgeving met locaties bij Leuven en Antwerpen-Berchem station.
Je hebt ervaring met overheden, in maatschappelijke context, participatie en/of Software as a Service of een combinatie.
Spreekt dit je aan? Stuur een mailtje naar Bert (bert@bpart.be) en laat ons weten waarom jij een goede aanwinst bent voor ons team! Wil je meer weten? Lees hieronder dan verder!

Waar ken je ons misschien van?

Met ons Bpart participatieplatform betrokken we in 2018 meer dan 300.000 Belgen met participatie trajecten rond wetenschap (Vraag voor de Wetenschap), duurzame energie (Stroomversnellers) en lokaal beleid (zoals de burgerbegroting in Antwerpen, Idee voor Geel en Faire BXL Samen). Ook ondersteun(d)en we met Bpart projecten rond onderwijs (Van LeRensbelang), zorg (Zorg aan Zet) en jeugd & media (“Burgerkabinetten”).

Met Je Gemeente Telt ontdek je waar jouw belastingen in je gemeente naar toe gaan. Via dit online platform (www.jegemeentetelt.be) maken we immers de begroting van alle Vlaamse gemeenten toegankelijk.

De collega's?

Een mulitdisciplinair team
Experten in politiek, communicatie en participatie. Online wizards en visualisatie visionairs.
... met een gezamenlijke visie
Samen er volledig voor gaan, leuke projecten met maatschappelijke impact realiseren, elkaars klankbord en back-up zijn.

Hoe kan jij je steentje bijdragen?

Je geeft de commerciële uitbouw van het Bpart participatieplatform en Je Gemeente Telt mee vorm. Deze platformen, dat we aanbieden als Software as a Service, laten lokale overheden en andere organisaties toe belanghebbenden te betrekken bij het beleid. Jij contacteert mogelijke klanten en breidt zo het klantenportfolio van Bpart verder uit. Je bent ook verantwoordelijk voor het accountmanagement van je eigen portfolio: je bouwt een langetermijnrelatie op met succesvolle en terugkerende samenwerkingen.

Op termijn word je verantwoordelijk voor de commerciële strategie van Bpart en de implementatie hiervan. Je werkt hiervoor samen met het (commerciële) team van Bpart en onze partners 

Kan er een match zijn?

Wij zoeken een gemotiveerde en enthousiaste sales & account manager die zin heeft om samen met ons impact te hebben op de maatschappij. Idealiter heb je ook:
Een mensgerichte opleiding achter de rug, bachelor of master (bijvoorbeeld sociologie, politicologie, economie, communicatie …) en interesse in politiek en maatschappij.
Ervaring in een commerciële functie met overheden of in een maatschappelijke context, bij voorkeur rond een Software as a Service.
Frans en Engels onder de knie.
Een grote dosis autonomie en verantwoordelijkheidsgevoel.
Ervaring met participatie, inspraak en/of change management.
Heel veel zin om in een start-up / scale-up context te werken en mee te groeien.

Wij kijken er alvast naar uit

Wij hopen snel een goede uitbreiding van ons team te realiseren. Daarom bieden we jou:
Een vast contract
... in een dynamische en jonge scale-up, die deel uitmaakt van de start it @KBC community
Begeleiding
... van een ervaren team, maar toch snel eigen verantwoordelijkheid
Impact
Een positie waar je meteen impact hebt met maatschappelijke relevantie
Een kans
... om mee te groeien met ons bedrijf
Een flexibele locatie
... in het Antwerpse en/of in Leuven waarbij thuiswerk en glijdende uren mogelijk zijn
Verloning
... en extra legale voordelen in overeenstemming met je diploma en ervaring
Heb jij zin om met ons mee te bouwen aan een meer participatieve maatschappij? Contacteer ons dan snel via bert@bpart.be laat ons weten waarom jij een goede aanwinst bent voor ons team!

Wil je graag meer weten over deze jobaanbieding? Bel ons dan gerust naar Bert via +32 491 390 947 of mail naar bert@bpart.be. Wij zijn enthousiast om je er meer over te vertellen!