Nominatie als Trends Digital Pioneer 2018

Samen met Google en PwC gaat Trends op zoek naar de Trends Digital Pioneer 2018. Dit zijn bedrijven en organisaties die een belangrijke digitale transformatie hebben gerealiseerd. De award beloont digitale projecten die innoverend en vooruitstrevend zijn, met impact op de hele maatschappij.

Tree company is in zijn categorie één van de vier genomineerden die kans maken op deze award! Dankzij het recente traject, ‘Vraag voor de Wetenschap‘, creëerden we immers draagvlak in de maatschappij voor de Vlaamse Wetenschapsagenda én innoveerden we samen met onze partner Textgain rond Artificial Intelligence en Text Analytics.

Tijdens het traject slaagden we er immers in om via innovatie meer dan 10 000 ‘vragen voor de wetenschap’ snel, kwalitatief en consistent te modereren via de CCM of ‘Content Coding & Moderation’, de moderatie module die geïntegreerd is in ons Bpart participatieplatform.

Dankzij het innovatietraject konden we in een maatschappelijk relevante context experimenteren met de mogelijkheden van AI. Dit liet ons toe een coding en content moderation applicatie te ontwikkelen waarmee we echt een verschil kunnen maken binnen het domein van burgerparticipatie, én die deuren opent naar verdere uitrol in andere sectoren.
– Guy De Pauw, Textgain

Wij bedanken alvast de jury en Trends om in onze missie te geloven: burgerparticipatie bereikbaar én impactvol maken!

Wil je er graag bij zijn? Schrijf je dan in voor de Nacht van de Trends Digital Pioneers op 21 november!

Wetenschapsagenda